Jdi na obsah Jdi na menu
 


Líčení pro mladé holky

15. 10. 2011

 

 

Ještě ti nebylo ani patnáct let, ale chceš se vhodně nalíčit? Jdeš například příbuznému na svatbu a musíš prostě vypadat nádherně?  Poradíme ti, jak se namalovat a přitom nevpadat divně.Určitě jsi už na takové typy dívek také narazila. Mladé holky, které jsou zmalované jako lehké děvy. Ale nemusí to být tak úplně jejich chyba.Prostě neví, co je přirozené a co už je Pokud chceš vypadat  krásně a přitom přirozeně, poradíme ti  jak na to a jakým hříchům se máš rozhodně vyhnout!

 

 monicka.jpg

 

OČI

 

Pokud nutně potřebuješ černé oční linky, tak si dej pozor už při výběru.Snaž se vybrat                         nějakou tužku, která se moc nerozmazává.Můžeš si koupit i nějakou voděodolnou,                        poznáš pak, že je pro tebe mnohem lepší.Totéž platí u řasenky. Těžko očekávat zázraky                       od řasenky,která stojí jen pár korun. Raději investuj do lepší, která ti to mnohokrát vrátí.

 

bella_thorne_1172682966.jpg

 

Chceš stíny? Tak zapomeň na tmavé a zářivé. Ve tvém věku je lepší používat co nejjemnější odstíny, které nebijí na poplach. Pokud jsi blondýnka,vyzkoušej hnědou řasenku, uvidíš, že to bude daleko přirozenější a lepší.

 

 

 

 

Líčení
 

MAKE-UP

 

Ve tvém věku bys moc make-upu používat neměla, ale jsou příležitosti, pro které je to samozřejmostí.        Dbej především na výběr odstínu.Vyzkoušej si ho na hřbetu ruky a snaž se co nejvíc přiblížit odstínu        tvé pleti.Pudr si vyber ve stejném odstínu jako máš make-up.Při aplikaci začni podkladovou bází nebo      pleťovým krémem.Na make-up použij houbičku na nanášení, která ti spoustu make-upu ušetří dokonale    rozetře. Nakonec obličej jemně přepudruj.Případné nedokonalosti zakryj tyčinkou, která by měla přijít ještě před aplikací pudru.

 

 

selenka.jpg

 

 

 


RTY

 

Líbí se ti křiklavé odstíny červené? Tak na ty bys ještě pár let měla počkat.                                    Pokud chceš rtěnku za každou cenu, sáhni po jemně růžové, broskvové nebo světle hnědé. Nádherně vypadají také lesky na rty, které seženeš ve všech možných odstínech. Bohatě ti postačí bezbarvý lesk, vhodný je i narůžovělý.Pokud sis zvolila jasnější oční stíny, rozhodně to s rtěnkou nepřeháněj.                  Vždy platí, že by mělo být jedno z toho výraznější. Když se tedy rozhodneš pro rtěnku, vynechej stíny, když pro stíny, natři si rty pouze jelením lojem.

 

 

 

TVÁŘENKA

 

Nelíbí se ti, že jsi pod make-upem jako v masce? Chceš-li si zvýraznit tváře,                               nezapomínej na dobré zvyky. Rozhodně to nepřeháněj, je lepší méně než více.V každém případě platí, že stačí tváře pouze jemně poklepat, případné okraj rozetři prsty. Nevíš kde? Zkus jakoby vcucnout tváře do úst a na povrch se ti zdůrazní lícní kosti. Tak přesně ten hrbolek je jako dělaný na tvářenku.Nemusíš vůbec používat růžový odstín, vhodný je také bronzer, který vypadá úžasně. 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Líčení

Terez:)),4. 1. 2013 10:43

Mě je 13 a díky tomuto článku jsem se "naučila" se líčit:DDD
Vždycky sem si dala tunu řasenky ,ale moc se mi to nelíbilo,přitom jsem nevěděla jak na to!Teď už ano,stačí opravdu málo k perfektní:)
Dříve mi mamka říkala ať se namaluju normálně nebo vůbec a teď mě chválí,že to vypadá přirozeně:DDD
Děkuju;)

Re: Líčení

Nikki-zakladatelka stránek,4. 1. 2013 10:45

Děkuju,sem ráda,že se Ti líbí:))
Ano spousty mladých holek se ani líčit neumí,to není narážka na Tebe,protože ty sis toho všimla a napravila to;))
Bohužel většina holek to ani nevidí cože je problém:DDD

Stránka a článek

kerolájn1999,1. 11. 2011 20:43

Máš moc hezký stránky a krásný článek! :)

Re: Stránka a článek

Nikki-zakladatelka stránek,4. 1. 2013 10:40

Děkuju Kájo,snažím se;)

stránky

Cathy,31. 10. 2011 17:54

Jo dobrý typy a hezký stránky

Re: stránky

Nikki-zakladatelka stránek,2. 12. 2012 16:25

Děkuju moc;)

bezva

AnetQa,16. 1. 2012 17:56

nki je to dobré!!!fakt supr rada!!!!zkusila sem to je mi 13-nedavno:D a musim říct že to je bezvaa!!ůžasní b log!!!a hustý že máš 5 blogů!!!:O.DD

Re: bezva

Nikki-zakladatelka stránek,17. 1. 2012 20:08

Ahojky" :)
Děkujů moc za chválu!
Moc se snažím,tak doufám,že to k něčemu je! :D

Přidávání!

kerolájn1999,1. 12. 2011 22:02

Ahojky,ráda bych,kdyby jsi něco přidala :)
díky! :)

kerolájn1999 : .............

Nikki-zakladatelka stránek,4. 12. 2011 9:08

Milá Kájo, :)

jsem ráda,že se ti stránky moc líbí,budu se SNAŽIT přidávat,ale NIC neslibuji,páč mám ještě dalších 5 blogů/stánek a tak to NENÍ tak jednoduché :DDD Ale neboj články BUDOU přibývat pokud sem bude chodit více lidí-jestli nějaké seženeš,mohu přidávat i NĚKOLIKRÁT týdně! :))
Je to vlastně na lidech a na tobě! XD Děkuji to moc... :)

Vaše Nikki XD

Článek o módě!

kerolájn1999,13. 11. 2011 12:47

Ahojky,
myslíš,že by si mohla udělat nějaký článek o módě? :)
Např. jak se obléknout do školy po boku hvězd nebo jak jít správně oblečená na rande :)..jinak,hezký článek! :)
Obíhám.. :)

Re: Článek o módě!

Nikki-zakladdatelka stránek :),13. 11. 2011 19:12

Díky moc za chválu! :))
Jo,díky za typ,ale piš to pls do rubriky "dotazy" :D
Článek jsem už zveřejnila! :D